Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Идеи за ограничен бюджет

Идеи за ограничен бюджет

Няколко трика, които ще ви помогнат в случай, че не разполагате с много средства още...

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Сватба на Рики Мартин през януари

Предстояща сватба за Рики МартинСватбата на пуерториканския певец Рики Мартин и партньора му Карлос Гонсалес ще бъде на 28-ми януари в Ню Йорк.

Според осведомени двойката ще подпише в американската столица, където на 24 юни 2011 г. бяха разрешени еднополовите бракове.

След успеха на първия му английски албум през 1999 година той е подложен на атаки за своята сексуална ориентация. През август 2008 година става баща на две момчета-близнаци, износени от сурогатна майка. 40-годишната звезда се обяви официално за хомосексуален преди две години. И от тогава се изказва в подкрепа на кампании, които подкрепят брачния съюз между на гей двойките.

От 02.01.2012

Източник: Svatbata.bg