Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Сватбен туризъм ще развиват в Сандански

Сватбен туризъм започват да развиват в Сандански. Това съобщи секретарят на Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите в града Мария Таушанова.

По време на провелия се миналата година коледен благотворителен бал са представили най-новия си туристически продукт - римска сватба. Идеята на представянето на продукта е да продължи община Сандански да се развива в тази посока. За целта от сдружението започват работа в посока развитието на сватбен туризъм и предлагане на тематични сватби на територията на Сандански и Мелник.

Сандански

С продукта си римската сватба изтъкват древното наследство на Сандански. Другият вид продукт, който ще предложат в града е пиринска сватба, чийто инициатор и организатор е народната певица Любимка Бисерова. „Към този продукт вече проявяват интерес много хора и особено чужденци, тъй като това е уникална възможност една световно известна певица, каквато е Любимка Бисерова да организира типично българската ти сватба", каза Таушанова.

За развитието на сватбения туризъм тепърва предстои работа. От сдружението ще посетят сватбено изложение в София и ще се проведат разговори със сватбени агенции. Предвижда се да се проведе и заседание на Управителния съвет на Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите в Сандански, на което ще се анализира създадената организация.

През февруари месец ще има инфотур със сватбени агенции, които ще се запознаят с възможностите на курортния град за сватбена дестинация. От сдружението прогнозират, че сватбеният туризъм ще придобие голяма популярност и ще се набере скорост с новите си туристически продукти. „Сватбени агенции идват и разговарят с нас. Убедени сме, че Сандански ще се наложи със сватбения туризъм. Това е разнообразяване на туристическото предлагане. Така изваждаме доста резерви от нашите възможности, които са много богати", коментира Таушанова. 

 

От 19.01.2012

Източник: Агенция Фокус