Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Идеи за ограничен бюджет

Идеи за ограничен бюджет

Няколко трика, които ще ви помогнат в случай, че не разполагате с много средства още...

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

Ръководство за шаферка

Ръководство за шаферка

Като всяка една шаферка, вие трябва да оказвате подкрепа не само по време на сватбата, но и по време на подготовката за голямото събитие. още...

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

fashion.bg

 

Списание Сватбен каталог

 

Списание Coiffure Beauty

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Сватбен туризъм ще развиват в Сандански

Сватбен туризъм започват да развиват в Сандански. Това съобщи секретарят на Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите в града Мария Таушанова.

По време на провелия се миналата година коледен благотворителен бал са представили най-новия си туристически продукт - римска сватба. Идеята на представянето на продукта е да продължи община Сандански да се развива в тази посока. За целта от сдружението започват работа в посока развитието на сватбен туризъм и предлагане на тематични сватби на територията на Сандански и Мелник.

Сандански

С продукта си римската сватба изтъкват древното наследство на Сандански. Другият вид продукт, който ще предложат в града е пиринска сватба, чийто инициатор и организатор е народната певица Любимка Бисерова. „Към този продукт вече проявяват интерес много хора и особено чужденци, тъй като това е уникална възможност една световно известна певица, каквато е Любимка Бисерова да организира типично българската ти сватба", каза Таушанова.

За развитието на сватбения туризъм тепърва предстои работа. От сдружението ще посетят сватбено изложение в София и ще се проведат разговори със сватбени агенции. Предвижда се да се проведе и заседание на Управителния съвет на Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите в Сандански, на което ще се анализира създадената организация.

През февруари месец ще има инфотур със сватбени агенции, които ще се запознаят с възможностите на курортния град за сватбена дестинация. От сдружението прогнозират, че сватбеният туризъм ще придобие голяма популярност и ще се набере скорост с новите си туристически продукти. „Сватбени агенции идват и разговарят с нас. Убедени сме, че Сандански ще се наложи със сватбения туризъм. Това е разнообразяване на туристическото предлагане. Така изваждаме доста резерви от нашите възможности, които са много богати", коментира Таушанова. 

 

От 20.01.2012

Източник: Агенция Фокус