Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

Ръководство за шаферка

Ръководство за шаферка

Като всяка една шаферка, вие трябва да оказвате подкрепа не само по време на сватбата, но и по време на подготовката за голямото събитие. още...

fashion.bg

 

Списание Сватбен каталог

 

Списание Coiffure Beauty

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Grand Wedding Show

В Гранд Хотел София се проведе третото издание на сватбеното изложение Grand Wedding Show. Хотелът представи предложения за сватбени декорации съобразно тенденциите за високосната 2012 година, като акцент е използването на сребро като детйал от украсата. Наред с познатите краски в лилаво, розово, бяло, пролетно зелено и бордо, хотелът представи нова декорация, в която бяха съчетани традиционни фолклорни елементи.

 

Grand Wedding Show

 

Екипът от сладкари на Гранд Хотел София показа нови декорации за сватбени торти - многоетажни торти с украса от цветя, използването на перли и различен рисунък са актуални през тази година. Всички посетители имаха възможност да се насладят на вкусовите качества на тортите и да обсъдят предложенията със сладкарите на хотела.

Grand Wedding Show

Гостите на изложението се запознаха с новите сватбени пакети, които хотелът предлага. Различното в сравнение с традиционните сватбени менюта е, че в Гранд Хотел София се прилага нова технология на приготвяне на храната - вакумно готвене при ниски температури, като по този начин се запазват качествата на продуктите до молекулярно ниво.  Дегустираното меню „Коралова сватба" включва гръцка салата, топло предястие от печен патладжан и печен домат с доматено рагу, основно ястие от печено млечно свинско, сервирано с картофен гретен и свежи салати, плато селекция вносни сирена с ядки и грозде и сватбена торта с оригинална украса за десерт. Гостите бяха впечатлени от вкусовите качества на храната и естетическото представяне на ястията. „Кораловата сватба" отбелязва 35 годишнината от венчавката. Всички сватбени пакети, които Гранд Хотел София предлага носят имената на годишнини от сватбата.

Grand Wedding Show

Тенденциите показват, че сватбите са все така пищни, а все повече млади хора се решават да встъпят в брак, въпреки неблагоприятните икономически условия. Вероятно точно сигурността на брака помага на хората да преодолеят несигурността и изненадите, с които се сблъскват в ежедневието.

Grand Wedding Show

В рамките на изложението беше предложен богат избор на цветни аранжировки, фото и видео услуги, булчински рокли, свещи и летящи фенери, грим и прически  и всичко необходимо за сватбения ден.

Grand Wedding Show

 

От 05.02.2012

Източник: Grand Hotel Sofia