Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

Идеи за ограничен бюджет

Идеи за ограничен бюджет

Няколко трика, които ще ви помогнат в случай, че не разполагате с много средства още...

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Булка се заклещи на врата на църквата

Булка се заклещи на вратата на църкваРоклята на една английска булка се оказала толкова голяма, че младоженката се заклещила на врата на църквата.

Роклята, която създала толкова проблеми на булката  Карли О'Браян била с дължина 2.5 метра и струвала 25 000 британски лири.

На 16 души им отнело повече от час и половина да успеят да изтикат 16-годишната младоженка от вратата. След това я съпроводили по пътеката към олтара, като и помагали с нейния 182-метров шлейф.

Роклята имала 30 ката и била покрита с 3000 кристала Swarovski.
Бащата на младоженката , Франк бил принуден да ходи не както е приятно до младоженката, за да я предаде в ръцете на бъдещия й съпруг, а пред нея, тъй като пътечката към олтара се оказала твърде тясна и за двамата.

На самата Карли и отнело повече от 9 часа, за да успее да се натика в роклята. Последвалата драма със заклещването я изтормозила тотална и когато стигнала до олтара при своя жених 17-годишният Майкъл Кофи, тя била напълно изтощена. Нямала сили дори да стои на краката си и роднините трябвало да я придържат, докато траела церемонията.

Сестрата на булката, Кристал коментирала ситуацията така: "Тя искаше да има сватба, която да е по-пищна от тази на Джордан. Е, получи я."

От 13.09.2006

Източник: nameri.bg