Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Зарязана булка се утеши със сватбено тържество

шампонскоЗарязана булка реши да организира за утеха сватбеното тържество, като младоженецът беше заместен от кучето й, съобщи в. "Сън".

Ема Найт била изоставена от любимия си Пол Фокс две седмици преди сватбата. Това много я разстроило. За да се разведри, тя решила да не отменя тържеството, на което се забавлявала със 100 свои приятели. Ема се нагиздила с булчинската си рокля за 1500 британски лири.

Гостите също облекли официалните тоалети, които били подготвили за случая. Кучето на Ема Денис било облечено като младоженец. То получило и своя дял от 4-етажната сватбена торта. На купона дошъл дори Пол, но бързо си тръгнал.

На следващия ден Ема заминала за Франция с най-добрата си приятелка, защото меденият месец бил платен предварително. Ема обяснява решението си да се забавлява, с това, че по този начин е извлякла най-доброто от много неприятна ситуация.

От 26.01.2007

Източник: actualno.bg