Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Бракът не е доказателство за любов

сватбаБлизо 45 процента от американците смятат, че брачното свидетелство не е доказателство за любов или обвързване, предаде Ройтерс, цитирайки резултатите от изследване на "Зогби Интернешънъл" и AOL.

Данните от анкетата, в която са участвали 7113 американци на възраст между 20 и 69 години, сочат, че това схващане е разпространено сред всички възрастови групи. Голяма част от участниците в допитването споделят, че предпочитат да живеят заедно с партньорите си преди да се решат да сключат брак.

73 процента от анкетираните във възрастовата група около 30 години са убедени, че бракът наистина трябва да трае, докато "смъртта ги раздели".

Доверието в партньора се е оказало особено важно за несемейните американци, най-вече за тези на възраст около 20 години. По-възрастните участници в допитването се интересуват от приятелските взаимоотношения в една връзка, не изпитват нужда да са женени и са склонни да приемат изневярата като "част от живота".

Резултатите от анкетата показват още, че с напредването на възрастта все повече хора започват да вярват, че имат повече от една "сродна душа".

От 04.01.2008

Източник: actualno.bg