Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

Ръководство за шаферка

Ръководство за шаферка

Като всяка една шаферка, вие трябва да оказвате подкрепа не само по време на сватбата, но и по време на подготовката за голямото събитие. още...

fashion.bg

 

Списание Coiffure Beauty

 

Списание Сватбен каталог

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Бракът не е доказателство за любов

сватбаБлизо 45 процента от американците смятат, че брачното свидетелство не е доказателство за любов или обвързване, предаде Ройтерс, цитирайки резултатите от изследване на "Зогби Интернешънъл" и AOL.

Данните от анкетата, в която са участвали 7113 американци на възраст между 20 и 69 години, сочат, че това схващане е разпространено сред всички възрастови групи. Голяма част от участниците в допитването споделят, че предпочитат да живеят заедно с партньорите си преди да се решат да сключат брак.

73 процента от анкетираните във възрастовата група около 30 години са убедени, че бракът наистина трябва да трае, докато "смъртта ги раздели".

Доверието в партньора се е оказало особено важно за несемейните американци, най-вече за тези на възраст около 20 години. По-възрастните участници в допитването се интересуват от приятелските взаимоотношения в една връзка, не изпитват нужда да са женени и са склонни да приемат изневярата като "част от живота".

Резултатите от анкетата показват още, че с напредването на възрастта все повече хора започват да вярват, че имат повече от една "сродна душа".

От 04.01.2008

Източник: actualno.bg