Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Сиена Милър най-накря ще се омъжи за приятеля си Рис Айфънс

Сиена МилърСпоред запознати актрисата планира сватба през лятото с 39-годишния Айфънс, който за пръв път й предложи брак миналия август с кодирано послание на родния му уелски език. То гласеше: "Омъжи се за неудачника."

На рождения й ден на 26 декември миналата година той й предложи за втори път като скри годежен пръстен сред останалите подаръци.

Едва на третия път обаче Сиена Милър каза "да" на познатия ни от "Нотинг Хил" и "Панаир на суетата" актьор. Годениците, които са заедно от едва една година, искат сватбата им да е скромна и непретенциозна.

Пред "Дейли мирър", цитиран от Ай Ем Ди Би, техен близък споделя: "Рис потвърди, че двамата със Сиена ще се женят. Приготовленията ще текат колкото се може по-тихо, но Рис е извън себе си от щастие. Той не може да повярва, че най-накрая тя каза "да". Въпреки, че Си и Рис имат много общи известни приятели, сватбата им ще е в тесен кръг. Те няма да продадат снимките от нея на списание."

Актрисата от "Казанова" беше нарекла преди време Айфънс своята половинка. "Аз съм влюбена - сподели тя наскоро. - Рис е моят най-добър приятел и всичко между нас върви по мед и масло."

От 11.03.2008

Източник: БТА