Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

Идеи за ограничен бюджет

Идеи за ограничен бюджет

Няколко трика, които ще ви помогнат в случай, че не разполагате с много средства още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Усещане за лято с новия брой на Coiffure Beauty!!!

Coiffure Beauty прическа

Навън е слънчево, горещо и особено приятно. Всичко около нас е свежо и красиво, всички сме в настроение – дали защото е лято, или защото скоро ще излезем в дългоочакваната отпуска и ще видим отново прекрасния цвят на морето... ще се отпуснем в свежестта на вечерния бриз... ще пийнем ароматен плодов коктейл на плажа и отново ще мечтаем...

Представяме ви топ коафьора за месец август Поли Ботева. Тя е завършила фризьорски курс преди 7 години и едногодишно обучение на Shwarzkopf за колористи. Участвала е в няколко състезания, едно от които за купата на списание Coiffure Beauty за 2008 година. На него спечели първо място в категория „Клубна прическа“.


Поли избра да направи прическата в топли цветове. За да постигне желания ефект, тя комбинира три цвята. Основния е тъмнорусо с шоколадовочервен нюанс. Кичурите са в два цвята – пепеливо русо, контрастно на топлата гама, и светли блондирани кичури. Косата е подстригана късо с различни дължини на краищата. Бретонът е оставен по-дълъг от едната страна, но с прическата могат да се правят вариации. Гримът е летен, естествен, не утежнява лицето и прическата, а само откроява естествените черти.

Васил Михайлов – арт-директор на Фризьорска академия Stephan в България, ни разказва подробности за метода Stephan.



Представя ме ви зашеметяващите предложения от колекцията „Улиците на Сидни“ на Интеркоафьор Мондиал. Ексклузивна и вълнуваща, завършена, инстинктивна и красива – точно като новобогаташкия и изпълнен с действие град. Фотосесията пред операта в Сидни, моста на пристанището или тузарския квартал The Rocks показва прически, които ни отвеждат до всички краища на света. Прическите са изразено модернистични, смесващи общоприетите белези за стил с ретро нюанси. Елегантните кокове на момичетата от скъпите квартали срещат модата от покрайнините. Дългите и оформени с пръсти къдрици дефинират новия шик.
Още предложения от Австралия – Envy Collection от Caterina DiBiase, както и очарователните модели на Mark Wolley от Великобритания.


Тенденции, препоръчани от експертите на P&G Beauty за лято 2008
Modern Gipsy – Съвременна циганка
Стилът „Съв

ременна циганка“ е въплъщение на индивидуалността.
Модерен и небрежен – за силни, смели и свободомислещи жени.
Косата е тупирана, сплетена и дори накъдрена, за да бъде постигнато едно много съвременно и решително себеизразяване.
High Drama – Силно драматична
Драматичните акценти в прическата изразяват друга тенденция за този сезон, като подчертават бунтовната страна на жената.
От разрошени, сресани назад тип „кошер“ до шиньони „току-що станала от леглото“, визиите тук могат да бъдат описани като декадентски с препратки към времето на мис Хавершам. Не пропускайте да използвате изразителни сенки и червило в естествени тонове за невероятни резултати.
И още:
Екстремните диети – враг номер 1 на здравата коса


За мода:
Живанши – аристократът. Няма документални свидетелства за синя кръв в семейството на Живанши. Необходим е обаче само един поглед към личността и творчеството на именития дизайнер и всяко съмнение относно неговия аристократизъм отпада. От всяка вещ, носеща подписа на Живанши, лъха царственост. А това е генетично заложено.
Грим:
Perfect texture – Перфектeн тен. Гримът е максимално опростен. Очите са или изцяло без грим, или с дискретна линия върху вътрешната страна, или пък с тъмен цвят върху долната линия на клепача. Веждите са много добре сресани.
Тенът на лицето е перфектен, много естествен, леко блестящ около скулите и челото. Може да се ползва малко гланц за устните.

Expressive Eyes – Изразителeн поглед
Тенденцията „Изразителен поглед“ е с дискретни и много женствени изтеглени линии, повдигнати навън, очертаващи окото. Драматичният поглед е подсилен от цветен акцент във вътрешния ъгъл, точно под линията на веждата.
Веждите са деликатно извити и върху тях е поставен блестящ гел, който създава усещане за съвършено завършен грим.

Бузите са добре откроени, а един нюанс по-тъмен грим под тяхната линия създава елегантна и изтънчена визия.
Устните са покрити с естествени светли червила. Центърът им е силно блестящ, като поръсен с пудра, което подсилва ретро елемента в грима. Завършекът е бял или бежов молив, с който се изтегля линията на горната устна по-високо или точно над естествения контур.



Аксесоари – Сандалите, спасението на лятото

За козметика:

Здраве – Ах, морето!
У дома с Fresh Look – Нежна грижа за краката през лятото

 

От 07.08.2008

Източник: Coiffure Beauty