Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

Идеи за ограничен бюджет

Идеи за ограничен бюджет

Няколко трика, които ще ви помогнат в случай, че не разполагате с много средства още...

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Подгответе се за есента с новия брой на Coiffure Beauty!!!

Слънцето все още свети ярко и дърветата са облечени в жизнерадостни зелени премени, но така или иначе трябва да признаем факта, че есента пристига.

Изисканост и стил е новото предложение Мартин Хубенов - Мърфи, Коафьор на годината за България, излъчен от списание Coiffure Beauty.

прическа

Това е една бърза и лесна прическа, която е и много ефектна.

прически

Косата се подготвя, като се навива с маша. Отзад над тила се хваща една опашка, за да се направи фундамент, към който се закрепват подплънките. Вече завършената прическа се напръсква обилно с лак и се фиксира. Идеите за прическата са въпрос на виждане - може да се пуснат кичури отстрани, които да внесат асиметрия, може косата да е по-изправена или по-къдрава от едната страна.

На страниците на списанието можете да прочетете интервю с артистичния директор на „Мозер-Ермила" Ахим Дикгисер. „Креативност и стил" е мотото на коафьора, създал стила на холивудски звезди като Миша Бъртън и на модели на Диор, Шанел, Хюго Бос и много други.

прическа

Четете още:

Предложения от Мариус Мейд, Австралия и колекцията Блещукащи лъчи". Според Маурис Мейд основното в колекцията е да подчертаем естественото излъчване с помощта на „блещукащи" цветове.

Terry Cavel&Clipso Artistic Team от Великобритания с авангардната колекцията Equal. Шокиращо съчетание между екстравагантен грим, тоалет и прическа.

 

FiftyFour by Mahogany, Великобритания. Вдъхновението на Colin Greaney за тази колекция се крие в сцената и декорите на известния през 1976 в Ню Йорк клуб Студио 54. Колекцията, озаглавена FiftyFour не е замислена като ретроспекция на образите от 70-те, а като визия и идея за момичетата на 2008 г. в атмосферата на Студио 54. От огненочервено до изкусително русо - Колин вярва, че тези момичета не биха имали проблем да бъдат допуснати отвъд червеното въже на култовия клуб.

Предложения от HOB salons&Akin Konizi, както и Garry Gill финалист на Британските награди за коафьорско изкуство.

прическа

Грижа за косата: Себореята, въпроси и отговори. За да не се стигне до отчаяни погледи пред огледалото, направете възможното да я избегнете.

За мода:

Диктатор: Вивиан Уестууд - бабата на пънка. Напоследък Вивиан предизвика скандал сред модните специалисти с неприлични надписи върху тениските, с които облече моделите си, а пък издевателството върху косите им нарече „нов стил"...

Тенденции: Дан Пол Флорес - вълшебникът зад кулисите. Дан Пол Флорес разбуни духовете на пролетното издание на Арена на красотата. Той нямаше как да остане незабелязан - неуморен в работата си, с много татуировки, пиърсинг и закачлива шотландска поличка. Американците от Wet'n'Wild откриват в него идеалното рекламно лице - професионален артист с над 20 години опит зад гърба и имената на куп холивудски знаменитости в бележника. Сред почитателите на козметичната марка са Клеър Дейнс, Аврил Лавин, Ашли Симпсън и Анджела Басет. Голям принос за това има свежият Дан, няма как да е иначе.

прическа

Есенен вятър: Новата мода може да се охарактеризира само с една дума „драгоценност". Думата е наглед старинна, но и модата е такава - едно шлифовано ретро.

Аксесоари:

Весели квадрати. Миналата година карето беше в списъка на модните атрибути. Сега обаче специалистите очакват то да се превърне в истински писък.

За козметика:

Отива си лятото, идва есента - Да се погрижим за кожата си.

За здраве:

Хомеопатията, един друг поглед - Хомеопатията също има какво да каже по въпроса за вашето здраве, потвърждавайки максимата, че красота идва отвътре навън. А не обратното.

Остеопороза - „тихата епидемия".

Процедури:

Реминерал - тонизираща терапия с морски водорасли от Ryor.

Хидратация и възстановяване от Сибир. Линията Liquid Gold By ANNA LOTAN е луксозната серия за лице, базирана на Seabuckthorn (Сибирски морски зърнестец). Liquid Gold е с фино флорално ухание, без консерванти, с дълготраен ефект на сатенен блясък, гарантираща комфорт и релаксация на духа и тялото.

прически

Фотоепилацията - пътят на коприната.

 

От 28.08.2008

Източник: Coiffure Beauty