Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

Идеи за ограничен бюджет

Идеи за ограничен бюджет

Няколко трика, които ще ви помогнат в случай, че не разполагате с много средства още...

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Красива есен с октомврийския брой на Coiffure Beauty!

Неслучайно есента е наричана златна. Усещането за изобилие, спокойната благодат на мекото есенно слънце и огнено-златните багри на листопада се сливат в един прекрасен и вълнуващ ритъм.

Coiffure Beauty прическа

Новият брой на списание Coiffure Beauty предлага частица есенно очарование на своите читатели.

Двойно каре е предложението в рубриката ни Топ коафьор с гост Стилиян Бачев. Завършил школата на Кръстю Капанов в Русе при Диана Петкова. Продължава да работи и да се развива, като участва в много конкурси както в България, така и в чужбина. Участва в шоу програми на Национална фондация „Гийом", на която е член. На годишното състезание за купата на списание Coiffure Beauty през 2008 печели трето място в категорията „Клубна прическа". Притежава диплом на „Академия Стефан".

прическа

Предложения от Клаус Петер Окс. Той е президент на международно признатата елитна асоциация за професионални коафьори Intercoiffure Mondial. Отличен е с Федерален кръст за изключителни заслуги към Германия. Той е талантлив творец, носител на наградите Nextlook Award, THE ONER, World Master of the Craft. Член е на журито на Global Salon Business Awards. Двукратно отличен от AIPP Paris за най-добра международна прес колекция. В този брой предлагаме на вашето внимание колекцията му Black&Color. Тя включва завладяващи прически и стайлинг, сякаш извадени от модно рок шоу. Колекцията впечатлява с изящество и изчистено усещане за цвят. Авангардни къси коси в черно или светло и непринудени прически в ярки цветове.

прическа

Още: Предложения за makeup „Зоната на здрача". Опушени, подчертани със спирала очи в тъмновиолетово и черно, изкуствени мигли, които хващат окото след залез. Белият цвят е едва забележим като деликатен воал, очертан от тънка ивица очна линия. Очарователната магия на грима с усещане за нежна и уязвима ориенталска дива или героиня от съвременна приказка.

прическа

Предложения от Великобритания - HOB Creative Team.

прическа

Нови футуристични предложения в колекцията Day After Collection от Чехия, както и ексклузивно представяне на Mondial Coiffure Beaute 2008 и Haute Coiffure Francaise 2008-2009.

прическа

Четете още в броя:

Грижа за косата: Споко, човече!

Приказките за стресираното съвремие и живот на бързи обороти не са лишени от истина. Научете се да броите до десет, вместо да избухвате, преди да е станало прекалено късно за красивата ви коса.

За мода:

Диктатор: Вики Хасан - Mr. Sixty

Границата между винтидж и съвременна мода вече е толкова тънка, че едва я долавяме. Но като добавим уникалност, сексапил и провокация, се сещаме за един определен бранд. Miss Sixty е онази модна линия, която обединява в едно модерни материи, футуристични детайли и ретро нотки. Цялата комбинация е замесена в главата на един конкретен човек - Вики Хасан.

Аксесоари: Чантомания

За козметика:

Две хубави очи - Казват, че очите са огледало на душата, но с годините стъклото сякаш започва да се напуква. Сутрин изглеждате по-уморени, отколкото вечер преди лягане. Звучи ли ви познато?

АР КОЗМЕТИК - БЪЛГАРИЯ представя: Италиански комфорт от Palladium Design.

За здраве:

Био алтернатива - Напоследък е модерно да си био. Все повече магазини могат да се похвалят със специален щанд за „чисти" стоки като био храни, био козметика и био дрехи. Като оставим настрана модерното, био консумацията е преди всичко здравословна.

Работна пауза - няколко упражнения за добрата форма на фризьора. Навиците на коафьора лесно се превръщат в професионални изкривявания. Постоянното опъване с четка и сешоар, суетенето около клиента и ловките движения с ножицата след години могат да ви изиграят лош номер. За да не се стигне дотам, направете от работата си здравословно удоволствие.

Процедури:

Стоп на уморената и отпусната кожа - След знойното лято всички сме "дарени" с уморена, дехидратирана и отпусната кожа. Познато вие е, нали? RYOR ще ви помогне бързо да влезете във форма. Продуктите в терапията Стоп на уморената и отпусната кожа са подбрани специално да се справят с този проблем. Ексфолиация, хидратиране и стягане - RYOR дарява здраве и красота.

Прераждане за вашата кожа - Дълбок билков пилинг от Anna Lotan.

Allure - Технология, представена от Наталия Дубровина, Украйна,

базов преподавател на Оdyssey Nail Systems.

От 02.10.2008

Източник: Coiffure Beauty