Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Розова приказка

 

Прически Coiffure

Ноември е, есента показва своя характер. Мрачно и студено, но въпреки това мистично и вълнуващо. Още от корицата попадаме в розово-лилава приказка. Замък с големи, просторни зали и модели с фантастични прически и рокли.

Гостенката ни в рубриката "Топ коафьор" Мария Иванова следва този рисунък и ни представя прическа, наречена "Френски авангард". Мария е специализирала е в Париж и Милано. През 1997 заминава за Франция, където в рамките на две години се обучава при коафьора Оливер Туайс. Печелила е награди за фризьорско майсторство в страната и чужбина. През 2005/2006 работи в Монте Карло и Милано. Нейна професионална страст са колористиката и подстригването. Повече за нея може да разберете на страниците на списанието.


Ексклузивно за Coiffure Beauty.

Интервю на Петер Вилчко от Walh Gmbh за новите инструменти и машинки за подстригване.

 

Charlie Miller и колекцията Dreambound.

Известен със своята стилна и елегантна фотографска работа, иновативни и провокиращи сценични изяви и семинари, тандемът Джейсън и Индия разчупва творческите граници и дава израз на страстта към фризурата.

Dreambound е колекция от перуки и вплетени кичури, които оформят текстил от коса в цветовете на дъгата. От-кутюр моделите и изисканото пространство в комбинация с ангелския, но все пак предизвикателен стайлинг експлодират в драматична и авангардна фотосесия.

Прически Coiffure

Haute Coiffure Francaise - Obsessions.

Вдъхновен от кубизма, суровите материи и мистерията на холивудските икони от 50-те, екипът на Haute Coiffure Francaise се осмелява да разчупи стиловете чрез сблъсък на влияния и култури в есенно-зимната линия за 2008/2009, наречена Obsessions.

 

Jacques Fourcade от Франция с актуални предложения за деловата жена.

 

Предложения от Великобритания - Icon Artistic Team и тяхната колекция Chillax Collection.

Прически Coiffure

В броя четете още:

 

Мода:

Рокендрол балерината Бетси Джонсън. Само един дизайнер завършва шоуто си с акробатическо премятане по лъскавия подиум. Запазената марка на Бетси Джонсън включва още голяма усмивка, палави екстеншъни и екстравагантни дрешки. Представянето на есенната колекция тази година вървеше в добавка със смело разкъсване на символична хартиена торта с надпис 30. Толкова, колкото са годините зад гърба й като моден диктатор.

 

Тенценции - Моден преговор

 

Бестселърите в модата - Рокли, панталони, сака...и още нещо

 

Прически Coiffure

Здраве:

Бяла красота - Меланинът, който „отговаря" за бронзовия летен загар, може да ви изиграе лош номер. Свръхпроизводството му води до нежелани пигментни петна и лунички. Със започването на есенното им броене идват и грижите за тяхното отстраняване.

 

Чупки в кръста - Осемчасовото седене на едно място води до вредни навици като нездравословно хранене и обездвижване. Когато се чувствате гузни, бягате до фитнес залата, за да се отървете от излишните калории и агресия. Работите върху големите мускулни групи, пренебрегвайки онези, които реално поддържат стойката ви. После се чудите откъде идват досадните болки в кръста.

 

Щит срещу грипа - Ударната доза лимон и мед върши чудеса, но нека да помислим в дългосрочен план за противогрипните ваксини, антивирусни препарати и имуностимуланти. Зима иде все пак.

 

От 11.11.2008

Източник: Coiffure