Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

Ръководство за шаферка

Ръководство за шаферка

Като всяка една шаферка, вие трябва да оказвате подкрепа не само по време на сватбата, но и по време на подготовката за голямото събитие. още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Рене Зелуегър предупреждава Кидман да не се жени

Никол Кидман сватба Холивудската актриса Рене Зелуегър, която бе омъжена миналата година само 4 месеца за кънтри певеца Кени Чесни, предупреждава колежката си да не прави същата грешка.

Рене е споделила с Кидман, че приятелят й Кийт Ърбан е същата стока като нейния човек - и двамата са кънтри певци и работохолици, и че трябва да се избягва сключване на брак с този тип мъже. "Не знаеш това преди да се омъжиш, а после вече е твърде късно", преразказва думите на Рене неин приятел. Тя казва, че Кийт има всички симптоми на работохолик и това си е направо опасно за Никол и семейството й.

Между другото Рене не е единствената, която има резерви по отношение на планираната за 25 юни сватба. Бащата на Кидман е обезпокоен от факта, че дъщеря му не предвижда да сключи брачен договор с годеника си, за да запази богатството си в случай на развод.

actualno.bg

 

От 17.06.2006

Източник: