Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

Списание Сватбен каталог

 

fashion.bg

 

Списание Coiffure Beauty

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Кметът на София Йорданка Фандъкова лично ще бракосъчетава двойките в шоуто Истината за нас

Кандидат-младоженците, одобрени да участват в предаването „Истината за нас", ще имат шанса да бъдат бракосъчетани лично от кмета на Столична община - Йорданка Фандъкова. Госпожа Фандъкова ще ожени двойките, които пожелаят да се обвържат официално след края на шоуто. Брачните церемонии ще се извършват в сградата на Столична община.

 

„Хубаво е, когато младите хора имат доверие един на друг, това е гаранция за щастието и стабилността на тяхната връзка. Радвам се, че в края на предаването ще мога да свържа в брак двойките, които се познават добре, доказали са своите чуства и се обичат и приемат такива кавито са. Поздравявам авторите на предаването, че поставят на общественото вниманието темата за смисъла и значението на брака", коментира г-жа Фандъквоа съгласието си да ожени партньорите, които ще си кажат „Да" след участието си в „Истината за нас".

 

„Истината за нас" ще проверява степента на познаване и доверие между партньорите чрез въпросите, които си задават в студиото. Участниците сами ще определят какво да се питат един друг, както и рамките на навлизане в личното им пространство. Екип от психолози ще им помагат да формулират и отсеят правилно онези моменти от връзката, които биха им създали проблеми в предстоящия семеен живот. Шоуто ще дава онази сигурност, която носят само предбрачните договори. Важно е кандидат-младоженците да имат стабилна база за бъдещето и новият телевизонен формат ще им гарантира това. Колко често хората имат реален шанс и смелост да зададат най-тревожните за тях въпроси на партньора си? Колко често се случва да си отговорят напълно откровено? И колко често двойките полагат осмислено основите на бъдещето си без тайни и смазващи товари? Този път те ще имат възможността да направят всичко това чрез „Истината за нас".

Шоуто ще стартира през втората половина на септември и ще продължи три месеца. Общо 12 са участниците в първия сезон на „Истината за нас".

 

От 03.09.2010

Източник: Истината за нас