Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

Ръководство за шаферка

Ръководство за шаферка

Като всяка една шаферка, вие трябва да оказвате подкрепа не само по време на сватбата, но и по време на подготовката за голямото събитие. още...

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Сиена Милър планира сватба в стил хипи

Сиена Милър планира сватба в стил хипиСпоред последни слухове, актрисата Сиена Милър, която се очаква да сключи брак с Джъд Лоу по късно тази година, планира церемонията да се проведе в Дорсет, югозападна Англия, на която тя ще носи цветя в косата си.

Джъд й подари пръстен за Коледа, както и нова къща и определено възнамерява да я направи булка това лято, споделят близки.

Тя иска събитието да бъде в малка църква в провинцията на Англия, като децата на Джъд също ще участват в церемонията. Джъд има 3 деца - на 14, 10 и 8 години от бившата си съпруга Сади Фрост. Освен тях, той има и 15-месечна дъщеря София, от кратката си връзка със Саманта Бюрк.

Сиена и Джъд възобновиха връзката си в края на 2009 г., след като се разделиха през 2006 г., тъй като тя го хвана в изневяра с бавачката на децата.

 

От 10.01.2011

Източник: Svatbata.bg