Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

Ръководство за шаферка

Ръководство за шаферка

Като всяка една шаферка, вие трябва да оказвате подкрепа не само по време на сватбата, но и по време на подготовката за голямото събитие. още...

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Тереза Маринова роди момиченце

Тереза Маринова роди момиченцеОлимпийската шампионка в тройния скок Тереза Маринова роди момиченце в столичната болница "Шейново".

Първородната рожба на атлетката и нейния приятел Теодор Колев ще се казва Дарина. Раждането е преминало без усложнения, а момиченцето тежи 3.450 кг и е с височина 50 см.

Маринова сложи край на активната си спортна кариера през юли 2008 г. Тогава тя посочи като причина за решението си непрестанните контузии в крака, които я измъчваха през последните години.

Най-голямото спортно постижение на плевенчанката е олимпийската титла в Сидни през 2000 г. На сметката си тя има световна и европейска титла в зала, спечелени съответно през 2001 и 2002 г., както и първо място на световното за девойки през 1996 г.

 

От 02.02.2011

Източник: Dnevnik.bg