Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

Ръководство за шаферка

Ръководство за шаферка

Като всяка една шаферка, вие трябва да оказвате подкрепа не само по време на сватбата, но и по време на подготовката за голямото събитие. още...

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Празнично настроение с мартенския брой на Coiffure Beauty

Месец март е изпълнен с много празници - кой от кой по красиви, женствени и цветни. През март списанието навършва 6 години и както винаги ще зарадва своите читатели с различни идеи за нестандартни визии.

корица Coiffure Beauty

На корицата е Деси Тенекеджиева. В специално интервю за Coiffure Beauty тя разказва за първия си официално издаден албум Crazy Butterfly и за различните си превъплъщения през годините. Според собствените й думи силата й е в характерността на лицето й и в различността на характера й.

 

прически Coiffure Beauty

Специално за вас сме подбрали предложения за празниците през март:

От Италия колекцията Chic & Rock by Gandini Club с две характерни визии - Дива и Фантазна. Дива - фокусът е върху експресивността, очарованието на прелъстяването и изкуството на привличането. Поглед, който улавя вниманието като магнит в една игра между реалност и фантазия. Жени, които откриват в себе си героиня от филм. Фантазна - движението е в основата на тази тенденция. Свободно падащи буйни къдрици, екстремни дължини, решителни и плътни цветове, които създават форма и обем, подчертавайки индивидуалността и куража да се изправиш и да излезеш напред с жизненост и енергия. Момичета, които намигват закачливо на живота и предизвикват останалите.

 

прически Coiffure Beauty

Още предложения от Италия с The Italian Touch Collection 2011 by Kemon.

Традиционно екстравагантните Toni & Guy остават верни на себе си и в колекцията Avangarde.

От България своите идеи ни представят Виктор Рафаилов с колекцията Colorful и Жоро Ефекта с колекцията Преплетени мечти.

 

прически Coiffure Beauty

Коса:

Храна за косата - Технологиите са толкова напреднали, че всеки път, когато си мислим, че няма накъде повече, на пазара се появява нов продукт. Горян Стоянов ни разказва за пресата с ултразвук и инфрачервени лъчи, а Чавдар Василев, по-известен като Чочо и най-популярен като Фризьорът на звездите, ни обяснява за сешоара с вградени подхранващи ампули.

 

прически Coiffure Beauty

Тенденции коса:

Мъжествено-женствени. Визията на силната жена този сезон е повлияна от фотографа Хелмут Нютон и поп клиповете от 80-те и 90-те. Тя е най-забележима в ревютата, където косата е толкова зализана, че погледната отпред, имитира къса мъжка прическа. Стилът, използван при Max Mara, Etro, Jil Sander, Balenciaga, Stella McCartney и Calvin Klеin, набляга върху странично зализаната коса и женствените кичури, прибрани в кок зад тила, отпуснати опашки или свободно падащи кичури.

 

Тенденции грим:

В сезона, в който се появява нов идеал за красотата на силната жена, истинският фокус са веждите и заиграването с тях. „Оцветени вежди, универсални вежди, перфектни вежди, момчешки вежди - те са истинската тема на този сезон" - казва Пат Макграт, глобалният креативен директор на Procter & Gamble. Повече за тенденцията можете да научите на страниците на списанието.

 

Козметика:

Отвори очи. Не си мислете, че грижата за зоната около очите е маркетингов ход на козметичните фирми. Всеизвестно е, че там кожата е по-нежна, а продуктите трябва да са с по-лека текстура. Какво още, научете сега с помощта на Skeyndor.

 

Здраве:

Воден свят. Отвсякъде се тръби, че трябва да пием поне по два литра вода на ден. Въпросът е каква вода - минерална или чешмяна, в стъклена или в пластмасова бутилка. Мартенският брой на списание Coiffure Beauty ви предлага малко размишления по въпроса.

 

От 07.03.2011

Източник: Coiffure Beauty