Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Coiffure Beauty през юни

Настъпи така очакваното лято. Времето предразполага към разходки навън, сред природата и подготовка за морето.

Coiffure Beauty

Юнският брой на Coiffure Beauty ви посреща с Елица Тодорова. В подробно интервю тя разказва за новите си проекти с Криско, D2 и израелския астролог, музикант и писател Гал Сасон, за благотворителните инициативи, зад които застава, и за грижите, които полага, за да е в перфектна форма на сцената. Още за нея можете да прочетете на страниците на списанието.

В новият брой ви показваме и тенденции в косите от редица артистични тимове:

От Англия колекцията Desiree by P. Kai.

От Италия предложения от Framesi и колекцията Funky pop. Косите са къси разрошени или дълги и на вълни. За мъжете косата е прибрана встрани и с високо вдигнат бретон.

Друго предложение отново от Италия е Collection by Gandini. С афро привкус, косите са тип негърско къдраво и с голям обем.

Gandini

Gandini

От Франция колекцията Inside 11 by Haute Coiffure Francaise. Една ода за нереална и изящна красота... Разбунтувана или бляскава, жената на Inside подчертава своята женственост. Градският тип мъж я завладява и разкрива. Освободена от задръжки, тя се осмелява да опита къса прическа с лек приказен ефект. Късата коса е оформена на остри кичури и сияйно бляскави връхчета или дълга с асиметричен бретон и силно етажирана прическа. А един „разбунтувал се" ангел разкрива забележителния контраст на прибрания кок и огромния обем.

Inside 11 by Haute Coiffure Francaise

Inside 11 by Haute Coiffure Francaise

Колекция Summer Illusion by L'Oréal Professionnel. През този сезон дизайнерите ни напомнят, че понякога е добре да дадем свобода на въображението си, за да ни отведе то до абсурдни, но красиви хоризонти. В този контекст L'Oréal Professionnel предлага една колекция цветове, която излъчва настроението на объркан фантастичен сън и ни пренася в измислен приказен свят. Цветовата гама е мека и подканяща. Невинното бебешкорусо озарява по-тъмен нюанс на русото и прелива в съвършена хармония с шоколадовокафяво. В съчетание с тези по детски чисти цветове дълбокият сапфирен оттенък осигурява неочаквана кулминация на колекцията от цветове.

 

Предложения от България. Колекцията „Романтика в Рим" на Нора Дянкова.

Още едно предложение от български стилист е колекцията „Божествена намеса" на топ коафьора Вили Боршукова.

 

В броя четете още:

 

Коса

Фината коса.

Клиентите с тънка коса често губят самочувствие. Но изход има чрез правилната комбинация от подстрижка и продукти за грижа. Повече за решението на този проблем четете на страниците на Coiffure.

 

Гюнтер Алекс за Hair Talk.

Hair Talk се асоциира с удължения, а когато говорим за удължения, имаме предвид създаване на дължина. Методът може да се използва за подчертаване на линия или за акцент в прическата, но и да се придаде плътност на косата, ако е необходимо. Повече за Гюнтер Алекс и неговия метод можете да прочетете в интервюто му за Coiffure.

 

Реми Веенхоф за Keune.

Наскоро гилдията в София стана свидетел на техническия семинар-демонстрация на българския екип на Keune, предвождан от гост-лектор - очарователната Реми. В интервю специално за Coiffure тя споделя за последните тенденции в прическите и представя новите продукти на марката.

 

Тенденции коса - „Светлина".

Помислете за модерен и минималистичен подход към косата си, която да е естествена, но същевременно с усещане за лукс. Тенденцията „Светлина" е описана от Юджийн Сюлейман, глобален творчески директор на Wella Professionals, като комбинация от изтънченост и стеснителност. Цветово тенденцията „Светлина" изразява чувството за сезона - бяло и светлина, с нюанси на русото - от платинено до златисто и сребристо. Можем да я видим в ревютата на DKNY, Narciso Rodriguez, Dolce & Gabbana.

 

Козметика

Меко докосване. Ако искате да имате красиви и здрави ръце, не бива да забравяте грижите за тях. За да разберете с какви средства можете да постигнете това, четете Coiffure.

 

Здраве

На борба с мазнините. Фитнесът може да извае женските ви извивки, стига да сте наясно какво и как го правите. Познавачът на фитнес залите Мартин Гергов е тук, за да каже някои истини и да разбие други митове. Продължение на материала четете в следващия брой.

прически

прически

прически

прически

прически

прически

прически

прически

От 01.07.2011

Източник: Coiffure Beauty