Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Сватбена церемония за 2 минути?! Ооо, да!

Сватбен автомат AutoWedЗапознайте се с AutoWed! Сватбеният автомат.

Той ще направи незабравимо нестандартно изживяване вашата сватбена церемония и то само за... две минути. За това време AutoWed ще ви ожени в мелодията на сватбен марш, ще осигури сватбените пръстени, ще ви издаде сватбено свидетелство и то за скромната сума от 1 лира.

Нетрадиционното длъжностно лице AutoWed притежава екран, високоговорители с формата на сърца и специално направена старинна клавиатура. Единственото нещо, което е нужно, за да осъществява длъжността си е електричество и ... мераклии.

За да стартирате сватбената церемония процедурата е проста - пускате монетата и изпълнявате указанията на електронния роботски глас от Междузвездни войни. Автоматът пуска сватбения марш и ви подканва да изберете типа на сватбата: 1- за гей сватба, 2- за стандартна двойка, 3- лесбийска и 4 - да си останете "добри приятели".

 

Сватбен автомат

След като направите своя избор, AutoWed продължава церемонията по сценария. Трябва да въведете имената на младоженеца и булката, след което към двамата ще бъдат отправен стандартния брачен въпрос: "Съгласни ли сте да вземете... за съпруг/съпруга?" - избор 1 за "Да", а 2 за сценарии тип "булката беглец".

Сватбена машина

След като двамата отговарят с положителни отговори, през специален отвор се пускат брачните халки.

Размяна на сватбени пръстени

Машината подканва младоженците да ги разменят и церемонията приключва с разпечатване на брачно свидетелство - тип касова бележка от супермаркет.

AutoWed издаване на свидетелство за брак

 

Електронно свидетелство за бракИнтересната вендинг машина за експресни сватби е дело на британската компания Concept Shed. Автоматът с цвят на розов кадилак е създаден за Марвинският музей на автоматите (Marvin's Marvellous Mechanical Museum, www.marvin3m.com) в Детройт, САЩ. За сега машината е напълно ръчна изработка и не може да осъществява легални бракосъчетания, но може би ще има масово приложение в далечно бъдеще, защо не. Електронните правителства, електронни бракове, в крак с електронната мода.

Друга функция на сватбената машина е бързите разводи, дори за разлика от реалния живот, ще ползвате отстъпка от 10%. Какво по-хубаво от това - спестява ви време и адвокати.

Интересът към смахнатата сватбена машина въобще не е малък, за един месец създателите са получи поръчки от САЩ, Бразилия, Русия, Филипините, Португалия, Италия, Украйна, Англия, Хонг-Конг и Япония. Concept Shed са получили email от двойка, която са искали да подновят сватбените си клетви пред AutoWed, но за съжаление трябва да почакат.

Създателят на машината смята да направи умалена версия, която може да се ползва за забавление по барове, хотели и кръчми.

Подобна машина в нашите многобройни молове ще е интересна атракция.

Видео демонстрация на сватбения автомат:


 

От 06.07.2011

Източник: Svatbata.bg