Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Ръководство за шаферка

Ръководство за шаферка

Като всяка една шаферка, вие трябва да оказвате подкрепа не само по време на сватбата, но и по време на подготовката за голямото събитие. още...

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Предстояща сватба за Анджелина Джоли и Брад Пит

Анджелина Джоли и Брад ПитСлед шест години съвместен живот, подтикнати от желанието на шестте им деца, звездната двойка най-после ще премине под венчилото.

Пищна сватбена церемония няма да има. Сватбата ще бъде скромна, а на нея ще бъдат поканени само най-близките на семейството.

Според публикувана информация във "Дейли мейл" сватбата на Анджелина Джоли и Брад Пит ще бъде в реновираното им наскоро имение, намиращо се в Южна Франция, строено през ХVI в. За предстоящата сватба се говори още от миналата година, когато двойката спомена за планирането й.

Главната причина е да угодят на децата си. 47-годишният Брад е бил женен веднъж за Дженифър Анистън. Джоли е на 36 и е била омъжена два пъти - за Джони Лий Милър, и за Били Боб Торнтън. Актрисата е споделяла, че няма особено добри спомени от времената, когато е била омъжена жена.

 

От 15.07.2011

Източник: Svatbata.bg