Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

Идеи за ограничен бюджет

Идеи за ограничен бюджет

Няколко трика, които ще ви помогнат в случай, че не разполагате с много средства още...

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

Ръководство за шаферка

Ръководство за шаферка

Като всяка една шаферка, вие трябва да оказвате подкрепа не само по време на сватбата, но и по време на подготовката за голямото събитие. още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Виж победителите в конкурса за булчинска рокля от тоалетна хартия.

Тази седмица беше излъчена победителката в седмото издание на конкурса "Булчинска рокля от тоалетна хартия" на Cheap Chic Weddings.

Всяка година битката за става все по-ожесточена. Организаторите са имали тежката задача да оценят 1000 модела сватбени рокли на талантливи хартиени дизайнерки.

Идеята на конкурса е да се създаде булчинска рокля с много ниска цена, в същото време да не се отстъпва на красотата и външния вид. Журито оценява оригиналността на кройката, външният вид, но също така се взима предвид ефектността при използване на материалите. Позволените материи са тоалетна хартия, различни видове лепила, тикса. Друго условие е булчинската рокля да бъде облечена на реален модел.

 

 

Първо място е за Сюзън Бренан от щата Мичиган, за нейната хартиена сватбена рокля, вдъхновена от природата. За направата на роклята са били необходими четири рула тоалетна хартия, топъл силикон и самозалепваща се лента и... много търпение. Тя използва цветя и пера, за да балансира плисирания корсаж. Паричната награда е 1000 долара.

 

Булчинска рокля от тоалетна хартия 2011

Второ място и 500 долара са за Лаура Лий от Калифорния. Нейната рокля без презрамки е съставена от пет ролки еднопластова тоалетна хартия, прозрачно тиксо, анкерпласт и лепило.

Булчинска рокля от тоалетна хартия 2011

Синтия Ричардс от щата Джорджия заема трето място и $ 250 награда за създаване на нейната рокля от 20 ролки тоалетна хартия, тиксо, горещ силикон и два вида лепило.

Булчинска рокля от тоалетна хартия 2011

Всичко необходимо тези прекрасни рокли да бъдат облечени в деня на церемонията е хубаво време.

От 15.07.2011

Източник: Svatbata.bg