Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

Ръководство за шаферка

Ръководство за шаферка

Като всяка една шаферка, вие трябва да оказвате подкрепа не само по време на сватбата, но и по време на подготовката за голямото събитие. още...

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Никол Шерцингер се сгоди

Никол Шерцингер Поп звездата Никол Шерцингер и пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън се сгодиха след четири годишна връзка. Сензационно разкритие направи бащата на бъдещата булка.

"Да, вярно е, Люис предложи брак на дъщеря ми. Бъдещият ми зет е чудесно момче, здраво стъпил на земята. Цялото ми семейство го харесва страшно много и им желае всичкото щастие на света", заявил пред американските медии гордият татко.

Бащата отказал да разкрие повече подробности около годежа на Никол и Люис, но холивудските хроникьори вече са убедени, че сватбата им ще бъде величествена. "Тя е страхотна красавица и ще бъде ослепителна булка, а той - много елегантен младоженец. Сигурно ще поканят над 300 гости, а церемонията ще бъде пищна", прогнозират те.

 

От 18.07.2011

Източник: Svatbata.bg