Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

Идеи за ограничен бюджет

Идеи за ограничен бюджет

Няколко трика, които ще ви помогнат в случай, че не разполагате с много средства още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Декемврийският брой на Coiffure Beauty – Мисия Мисис

корица Coiffure BeautyНа корицата е победителката в конкурса Мисис България Вселена Венета Харизанова. На страниците на списанието можете да прочетете и за останалите победителки в конкурса: Мисис България Свят - Венелина Милева, Мисис България Земя - Александрина Иванова, Мисис България Европейски съюз - Катя Роуз.

 

В броя ще разберете къде е открит най-новият обучителен център и какво се случи на есенното издание на Италианския фестивал на красотата и прическата в Пловдив и да разгледате интересни прически от креативни български фризьори. Можете да прочетете ексклузивно интервю на Памела Уилсън - президент на секцията на Интеркоафюр, и да разберете какви са впечатленията й от България.

прически Coiffure Beauty

В новия брой на Coiffure Beauty можете да прочетете за новостите, които предлага бюти браншът на есенното издание на Arena Professional 2011. Ще научите през какви метаморфози преминава косата ни при смяна на различните сезони и как да се грижим за нея през зимата. Ще видите интересни колекции с прически на Schwarzkopf -Essential Looks, от САЩ колекция на Charlie Price, Франция с Cyberglam by kpO, Англия с предложение от Desmond Murray и Sassoon. От западните ни съседи Milica Shishalica и колекцията Atomic Turquoise.

прически Coiffure Beauty

Само в новия брой на списание Coiffure Beauty четете още:

Тенденции мода - Минималистично срещу максимално.

Козметика: Обратно броене. Празниците наближават и всички искаме да изглеждаме неотразимо. Все още не е късно с няколко навременни и подходящи процедури да освежим кожата си. Научете кои процедури са подходящи, за да изглеждате перфектно.

Празничната приказка около Рождество Христово не би била същата без купищата подаръци, които подготвяме за любимите хора. Въпросът е с какви интересни предложения да ги изненадаме, без това да натежи на семейния бюджет.

Coiffure Beauty, вече на пазара!

прически Coiffure Beauty

прически Coiffure Beauty

От 11.12.2011

Източник: Coiffure Beauty