Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

Идеи за ограничен бюджет

Идеи за ограничен бюджет

Няколко трика, които ще ви помогнат в случай, че не разполагате с много средства още...

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

76 годишен милиардер се жени

сватба Уорън БъфетИзвестният със своята скромност и предпазливост, американски финансист и милиардер Уорън Бъфит се жени в своят 76-ти рожден ден за 60-годишната си приятелка, след като изминаха 2 години от смъртта на първата му съпруга.

Имигрантката от Латвия Астрид Менкс стана жена след повече от 20 години съвместни отношения. Фондовите пазари реагираха спокойно на новината за щастливото събитие в живота на вторият по богатство човек в света.

В бизнеса си Бъфит е известен с това, че е доста старомоден. Той никога не е инвестирал парите си в високотехнологични производства и популярните в началото на 21-ви век софтуерни компании. Неговото обяснение е, че не може да инвестира във дейности, които той сам не разбира. Състоянието на милиардера се изчислява на 46.5 милиарда долара.

Сватбата протекла много скромно. Сватбеният пръстен е избрал лично от магазините Borsheim's Fine Jewelry. 15-минутната гражданска церемония се е състояла в дома на дъщеря му. На бракосъчетанието присъствали само сестрата на булката и дъщерята на Бъфит. Сватбата отпразнували в местен рибен ресторант.

От 01.09.2006

Източник: routers