Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

Идеи за ограничен бюджет

Идеи за ограничен бюджет

Няколко трика, които ще ви помогнат в случай, че не разполагате с много средства още...

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

Ръководство за шаферка

Ръководство за шаферка

Като всяка една шаферка, вие трябва да оказвате подкрепа не само по време на сватбата, но и по време на подготовката за голямото събитие. още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Бельо спира неприятни миризми

бельоАмерикански производител на бельо пусна гащи, които спират миризма от изпуснати нежелани газове, съобщи Прес асосиейшън.

Гащите "Under Ease" имат многослоен сменящ се филтър от филц, въглища и стъклена вата. Освен това платът, от който са направени, не пропуска въздух, а ластикът прилепва съвсем плътно по кръста и краката.

Президентът на компанията Бък Ваймър признава, че продуктът им предизвиква насмешка и шеги. Той обаче изтъква, че идеята им е много сериозна. С новите гащи хората, които имат проблеми, могат да са спокойни навсякъде - в службата, в самолета, на професионални срещи.

Гащите против газове се перат в пералня. Трайността на филтъра е от няколко седмици до няколко месеца в зависимост от честотата на прането.

От 23.01.2007

Източник: actualno.bg