Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Идеи за ограничен бюджет

Идеи за ограничен бюджет

Няколко трика, които ще ви помогнат в случай, че не разполагате с много средства още...

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Elie Saab и Dior стартират Седмицата на висшата мода в Париж

diorElie Saab и Dior стартираха таз годишното дефиле за висша мода, което ще тече в Париж до четвъртък - 25 януари. Още веднъж френската столица се превърна във витрина за ексцентицни и луксозни облекла, сътворени от едни от най-добрите модни дизайнери в света.
 

Дефилетата за висша мода остават един от най-добрите начини хората по света да се докоснат до най-скъпите модни тенденци за пролет-лято 2007 г. И ако в предишните сезони на Седмицата на висшата мода се залагаше на идола Giorgio Armani като висш новатор в екцентричния съкпарски стил, то тази година той е поизместен от Elie Saab, който най-вероятно ще грабне златната брошка за най-атрактивно представяне.

 

И това само защото Saab откри Парижкото дефиле, а добре познатият ни гигант Armani остави да покаже колекциите си едва на 3-тия ден, коментира френската преса. Иначе Saab верен на себе си, отново заложи на бляскави вечерни рокли, натрупани с пайети и кристали Swarovski, които са постоянни спътници на неговите модели. Също така патент на неговата колекция пролет-лято 2007, който показа в Париж бяха плисето, дългите до земята поли и металическите тонове.

 

И този път фурор предизвикаха невероятнити булченски модели Saab.

Другото
Другото "чудо" бе модел на John Galliano за марката Dior.
Другото „чудо" на първия ден на Седмицата на висшата мода, бе дефилето на Dior, с моделите на дизайнера John Galliano, които отново изненада модните ценители в Париж. Този път неговите творения за марката Dior, са вдъхновени от Изтока.
 

Манекенките, повечето от които гримирани като гейши, показаха гама от пъстри модели с много обем. Щампи на цветя, имитации на античната техника на писане върху папирус, ветрима и шапки типични за изтока са само част от детайлите в колекцията на Dior за пролет-лято 2007.

От 23.01.2007

Източник: actualno.com