Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Идеи за ограничен бюджет

Идеи за ограничен бюджет

Няколко трика, които ще ви помогнат в случай, че не разполагате с много средства още...

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

Списание Сватбен каталог

 

fashion.bg

 

Списание Coiffure Beauty

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Едната половинка на Тату се омъжи и прие исляма

Тату, сватбаЮлия Волкова от дуета "Тату" тайно е сключила брак. Заради любимия си, 22-годишния бизнесмен Парвиз, тя е приела исляма. Връзката е продължила няколко месеца, преди двамата да се оженят, съобщи ФактNews, като се позова на в. "Твой ден".

На сватбеното тържество са били поканени около 100 души, само роднини и близки приятели на Юлия и Парвиз. Не е имало представители на руския шоу бизнес. На тържеството не е била поканена дори партньорката на Юлия от "Тату" Лена Катина.

Волкова и Парвиз са се запознали, докато са били на гости на общ приятел. Според близки това е била любов от пръв поглед. Приятелка на певицата разказва, че Юлия и Парвиз са сключили брак в ОАЕ. Мюсюлманският обред е извършен в джамия в Дубай.

След като са останали няколко седмици в ОАЕ, щастливите младоженци са заминали в Тайланд, а оттам на остров в Индийския океан. Именно там се е състояло и сватбеното тържество. Гостите са летели до острова с частен самолет.

"Ние действително сме мъж и жена" - призна Волкова пред в. "Жизн" и добави, че не й се иска да разказва повече за личния си живот. Певицата има дъщеря от бившия си приятел Паша Сидоров.

От 11.03.2007

Източник: actualno.bg