Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

Ръководство за шаферка

Ръководство за шаферка

Като всяка една шаферка, вие трябва да оказвате подкрепа не само по време на сватбата, но и по време на подготовката за голямото събитие. още...

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Едната половинка на Тату се омъжи и прие исляма

Тату, сватбаЮлия Волкова от дуета "Тату" тайно е сключила брак. Заради любимия си, 22-годишния бизнесмен Парвиз, тя е приела исляма. Връзката е продължила няколко месеца, преди двамата да се оженят, съобщи ФактNews, като се позова на в. "Твой ден".

На сватбеното тържество са били поканени около 100 души, само роднини и близки приятели на Юлия и Парвиз. Не е имало представители на руския шоу бизнес. На тържеството не е била поканена дори партньорката на Юлия от "Тату" Лена Катина.

Волкова и Парвиз са се запознали, докато са били на гости на общ приятел. Според близки това е била любов от пръв поглед. Приятелка на певицата разказва, че Юлия и Парвиз са сключили брак в ОАЕ. Мюсюлманският обред е извършен в джамия в Дубай.

След като са останали няколко седмици в ОАЕ, щастливите младоженци са заминали в Тайланд, а оттам на остров в Индийския океан. Именно там се е състояло и сватбеното тържество. Гостите са летели до острова с частен самолет.

"Ние действително сме мъж и жена" - призна Волкова пред в. "Жизн" и добави, че не й се иска да разказва повече за личния си живот. Певицата има дъщеря от бившия си приятел Паша Сидоров.

От 10.03.2007

Източник: actualno.bg