Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Хъркането се откразява върху брачния живот

сънХъркането е от най-бруталните убийци на страстта. Сексът между милиони двойки по света става жертва на произвола на човешката анатомия. Прословутите сънни стенания разтрогват бракове и рушат връзки, откакто свят светува.

 

На Острова проблемът е изключително сериозен. По официални данни 75 на сто от британците не могат да се справят с него. При 33 процента стоновете са толкова зловещи, че пречат дори на съседите им. Това става ясно от изследване на Британската асоциация по хъркането и здравия сън.

 

В проучването участват 1788 пълнолетни поданици на кралицата. 21 процента от тях с прискърбие признават, че сомнамбулските им вокални тиради ги карат да се чувстват много по-малко атрактивни в леглото.

 

За 10 на сто от интервюираните озвучаването на съня след секс е сериозна пречка за експериментиране с нови партньори. Други 20 процента са наясно, че именно ураганното им дишане в кревата е станало причина за тоталните провали под чаршафите.

 

"Със сигурност можем да виним модерния живот за повишения брой оплаквания от хъркането. Пиенето, пушенето, нередовното и нездравословно хранене са сред основните му причинители.

 

Като прибавим недоспиването и високите нива на стреса, налице са всички предпоставки за повече гръмотевични нощи в спалните по света. Жалкото е, че това често вреди пагубно на интимния живот на хората", пояснява Крис

 

Идзиковски, експерт от единбургския център по съня.
70 процента от партньорите, които не искат да развалят усещанията след еротичните сеанси, решават казуса, като спят в различни стаи. Така е дори при звездната двойка Том Круз и Кейти Холмс. Неотдавна техен приятел издаде, че дамата едвам издържа мелодиите, идващи от носоглътката на мултимилионера.

 

Професори с чувство за хумор пък определят петте основни типа среднощни "певци" - Торнадо, Хъркестър, Макенроу (по името на легендарния тенисист), Морж, Стария фойерверк.

От 22.09.2007

Източник: standart