Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

Идеи за ограничен бюджет

Идеи за ограничен бюджет

Няколко трика, които ще ви помогнат в случай, че не разполагате с много средства още...

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Международните годишни награди за фризьорство на списание Coiffure Beauty

Списание Coiffure Beauty със съдействието на салон Магама организират Международните годишни награди за фризьорство на списание „Coiffure Beauty”.

турнир

Турнирът за купа Coiffure ще се проведе на 19-ти и 20-ти април 2008 г в Кемпински Хотел Зографски София от 10 часа.
Състезанието което се провежда ежегодно дава възможност на максимален брой фризьори от цялата страна да покажат своите умения, така и модните тенденции за сезона. Участниците ще се оценяват от международно жури: топ коафьори от Европа.
Категориите тази година са: Булчинска прическа, Дамска вечерна прическа, Дамска дневна прическа с подстригване, Мъжка дневна прическа с подстригване, Абитуриентска прическа 2008, Клубна прическа, Удължаване на коса и Грим.
Посетителите ще имат възможност да се насладят на великолепните шоа на гостите ни от Kleral System Torino, собственика и създател на патента Hair Talk Extensions – Гюнтер Алекс и президента на Prospector Company г-н Егуард Голебски.
Кулминацията на събитието ще е втората вечер с връчването на призовете в съответните категории, както и обявяване на номинациите за Коафьор на годината и Дизайн на фризьорски салон.

От 08.04.2008

Източник: Coiffure Beauty