Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Предложения за брак

Предложения за брак

Места и начини за предложение. Какво би се харесало на Вашето момиче. Годежният пръстен. още...

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

Сватбена рокля като веществено доказателство

Нанси Роуз е извадила своята сватбена рокля от гардероба и я е занесла в съда в понеделник във връзка с делото на нейната снаха по обвинения, че я е напръскала с черна боя на път към нейната церемония предния юли. Изцапаната рокля е останала в местния съд, тъй като Мишел Мари Кинг е призната за виновна в две от петте обвинения. Госпожица Кинг, на 35 г. ще бъде съдена на 10ти септември. Освен, че е заляла бъдещата булка и роклята й, тя е напръскала и бялата лимузина, която е водила булката към църквата, както и шофьора.

Това се е случило на 26ти юли 2008 г., когато около половин час преди церемонията госпожица Роуз е помолила шофьора да спре до магазина за кафе. На връщане от магазина, точно преди да влезе в лимузината, тя видяла своята бъдеща снаха да тича към нея и да размахва спрей с боя. Бъдещата младоженка не е могла да реагира и е била напръскана по дясната част на лицето, ръката, роклята и булото.

Служители наблизо са помогнали в изчистването на петната от роклята и булото и така церемонията закъсняла само с около 45 мин. Гостите от църквата дори не са забелязали изцапаното. Госпожица Кинг, която е женена за по-големия брат на Нанси е обвинена по-късно за това си деяние. Двойката не са били поканени на сватбата, защото жените не си говорели от август 2007 г., когато госпожица Роуз е напуснала сватбата на брат си, след размяна на 'любезности'.

 

От 08.07.2009

Източник: Svatbata.bg