Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

След сватбата

След сватбата

Какво да направим след като преминат вълненията, радостите и неволите покрай сватбената церемония и тържество? още...

Ръководство за шаферка

Ръководство за шаферка

Като всяка една шаферка, вие трябва да оказвате подкрепа не само по време на сватбата, но и по време на подготовката за голямото събитие. още...

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

S.O.S. Трябва да отложим сватбата

Обикновено това се случва, когато се е случило нещо трагично и не се притеснявайте, всички ще ви разберат. още...

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

В разгара на лятото с Coiffure beauty

Юли! Ето го и най-топлия и красив месец от годината. Слънцето ни гали, а морският бриз ни нашепва прохлада. Някои са в очакване на предстоящата лятна отпуска, други вече й се наслаждават блаженно с разхлаждащ коктейл в ръка. И в двата случая списание Coiffure Beauty ще бъде с вас с най-добрите летни предложения за прически, маникюр, грижа за духа и тялото.

Coiffure beauty

Започваме с предложения от Англия и колекцията на Andrew Barton. Изчистени и в същото време богати на обем и дължини прически. Цветовете са решени в блонд, медно червено и натурално черно.

 

прически Coiffure beauty

От Германия е колекцията на Trend Vision 2010 by Wella Professionals. Фризьорите от екипа ни предлагат четири различни визии Nomad Couture, Midnight Stage, Techno Poetry, Nature's Goddess. Стилистите, вдъхновени от новия шик и модерния номадски начин на живот, ни правят свидетели на сблъсъка на културни влияния. Естественият основен цвят се съчетава с горещи ярки акценти по дължината и краищата на косата. Гримът също е подбран според цветовите акценти в кичурите.

 

прически Coiffure beauty

От Франция ви представяме Collection by Jacques Fourcade. Модерна, женствена и в същото време спортно елегантна. Основен цвят в колекцията е натуралното русо, вдъхващо лекота и фееричност на прическата.

 

На страниците на броя можете да се запознаете и с много нови тенденции от български коафьори.

 

прически Coiffure beauty

Колекцията Ride the Wind. В нея участват момичетата от „Високи токчета" - Цеци Красимирова, Гери Гочева, Диана Великова, Грета Дачева и Нели Ангелова. Една доста дива и грациозна фотосесия с прекрасни атове.

 

прически Coiffure beauty

Преплетени мечти е колекцията на българския фризьор Жоро Ефекта. Три прекрасни прически, подходящи за вечерни партита и изискани вечери.

 

Още предложения от България, сред които колекцията на Милена Богословова, Summer Sensation II на Лъчо за TIGI, Lady in Black от Роси Милкова и футуристичната приказка Urban Fairytale от Rebel Hair Art School.

 

Четете още:

 

прически Coiffure beauty

Коса

Мъжете с леко прошарена коса са класика. За да разберете как да постигнете желания ефект, Coiffure Beauty ще ви срещне с двама представители на марки боя за коса, разработени специално за мъже. Валери Макулов, мениджър на фирма „Макул" - изключителен представител на италианската марка за професионални продукти Lisap, и Светла Стоянова, маркетинг мениджър в KEUNE България.

 

Графична и пригладена - Дизайнери и фризьори заедно задават модните тенденции за сезона. Международният арт директор за Nivea Hair Сали Брукс продължава да представя пред читателите на Coiffure Beauty по-важните от тях.

 

Тенденции - Оформен силует. „Тази визия е противоположна на бохемския стил и представлява завръщане на по-обмислените визии за косата" - обяснява Сам Макнайт, главен посланик на Pantene. Той визира фантастичните форми на косата, които напомнят скулптури, от модните дефилета на Vivienne Westwood Gold Label, Clements Ribeiro, Mulberry и други. Повече за тенденциите в косите можете да прочетете на страниците на новия брой на Coiffure Beauty.

 

Мода:

 

Чисто прелъстяване - Този сезон тялото е по-разголено от обикновено. Дизайнерите задават тенденциите, а Coiffure Beauty показва къде да поставите границата.

 

Трайбъл скъпоценности - Вдъхновена от темата „Улични бойци" на дизайнера Nicolas Ghesquiere за Balenciaga, Пат Макграт, творчески директор на P&G Beauty, създава пламенна и драматична визия, като набляга върху грима на очите. Тя използва очна линия в тъмен цвят, за да подчертае окото, и засилва ефекта с опушен грим в черни нюанси и загадъчни неонови акценти.

 

Козметика:

Хей крачета, хей ги две - Грижата за педикюра трябва да е целогодишна. Защо не трябва да я оставяме за последния момент през лятото, Coiffure Beauty попита специалиста Нина Вълева - преподавател по маникюр, педикюр и ноктопластика за CND и Интеркозметика.

 

Здраве:

Рисков фактор - „Пушенето вреди сериозно на Вас и другите около Вас" е един от многото надписи върху кутията с цигари, които не плашат никого. Coiffure Beauty реши да разбере защо.

От 01.07.2010

Източник: Coiffure beauty