Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Извънредни ситуации

Извънредни ситуации

Никои не обича неприятните изненади, но те винаги се случват точно когато не трябва. Списъка за извънредни ситуации ще ви бъде полезен! още...

Модни тенденции

Модни тенденции

Рокли, вдъхновени от минали години и епохи продължават да бъдат актуални. 50-те и 60-те години на миналия век, а също и Викторианската епоха, са определящи в модните тенденции за булчински рокли за 2006 година. още...

Брачен договор

Брачен договор

Брачният договор е писмено съглашение между бъдещи и/или настоящи съпрузи, който  урежда имуществените отношения още...

Идеи за ограничен бюджет

Идеи за ограничен бюджет

Няколко трика, които ще ви помогнат в случай, че не разполагате с много средства още...

 

 

 

Анкети

Какво мислите за съвместния живот без брак?

Виж резултатите

Покажи всички новини...

На плажа с Coiffure Beauty

Ето го и август - най-очаквания месец! Лятно настроение, почивка на плажа с освежаващ коктейл в ръка и... летните предложения в новия брой на Coiffure Beauty. За да сте на гребена на вълната винаги и навсякъде - на плажа или на вечерно парти, актуални, стилни и неотразими.

 

прически Coiffure beauty

Започваме с летните тенденции:

От Англия Fresca Collection by Trevor Sorbie. Тази модерна и дръзка колекция е създадена, за да придаде съвременно звучене на класическите прически от 50-те. Съчетава уникални цветове, подстрижки и удължения в спиращи дъха прически.

 

Sassoon Academy с колекцията Deco Deluxe. Модернистичната геометрия среща арт деко - чисти линии са комбинирани с френски разкош, създавайки бляскава визия, която вдъхновява новата колекция Deco Deluxe на Sassoon. Модерната палитра от цветове включва минер, опушен кварц, турмалин и аметист, чиито тонове са взети от арт деко бижутата.

 

Colour Projection by Colour Project. Оригинални нанасяния на боите е темата, заради която екипът използва вдъхновени от цитруса и ягодите тонове, за да подчертаe ключови места. Цветовете са добавени към формите на прическите в стила на британската певица Тоя Ан Уилкокс от 80-те. Колекцията следва последните тенденции и включва текстурирани и вълнисти визии, които оживяват от багрите.

 

От Франция Diptyque by Intercoiffure France. Тя се оглежда за себе си в Него, Той се преоткрива в Нея... Елегантност е ключова дума за тази колекция, която съчетава дръзко русо и внимателно замислени обеми, къси феерични прически и структурирана динамика, прецизни карета и пуснати кичури. Податливи на промяна геометричните подстрижки могат да бъдат стилизирани според настроението както за Него, така и за Нея. Изпълнена с унисекс блясък, колекцията на Intercoiffure France се заиграва с неопределеността и забравя за стереотипа.

 

Claude Tarantino с уникални предложения за лятното пътуване с колекцията Travel Journal.

 

Хитове България:

„Въздушна феерия" е наречена колекцията на салони МАГАМА. Предложенията на българския стилист Горян Стоянов са събрани в колекцията „Волни пеперуди". Завършекът е класическото „Черно и бяло" - колекцията на Виктор Рафаилов.

 

Четете още:

 

Коса:

Афродиви - Прави или къдрави, микро или расти, пълзящи или свободни - афроплитките могат да бъдат най-различни. Coiffure Beauty потърси опитната Веселина, която разби на пух и прах няколко мита за тях.

 

Бляскаво сърф момиче - Сали Брукс съветва как да изглеждате перфекто на плажа и няколко трика за това, как да постигнете зашеметяващата лятна прическа.

 

Новата професионална боя Londa Color Professional е вече факт. Coiffure Beauty разпита лично главното действащо лице на марката - бразилеца, женен за унгарка, Карлос Коларес. „Човек трябва да се фокусира не върху дължината на косата, а върху резултата" - споделя в интервюто Карлос. Повече за него можете да прочетете на страниците на новия брой на Coiffure Beauty.

 

Мода:

Тенденции

Бягство - Поредицата от летни тенденции, обобщени от експертите на P&G Beauty и показани от Coiffure Beauty, завършва с едно бягство отвъд преходната действителност.

 

По-шарени и закачливи с Blue Point. Какво е лятото без слънце, морски вълни, усмихнати лица и красиви бански! Днес, почти четири десетилетия по-късно, Coiffure Beauty ви разкрива последните тенденции на Blue Point.

 

Козметика:

Студ през лятото - Няма нужда да се чудите как да се справите с летните жеги. Една студена терапия набързо ще охлади страстите и дори ще ви накара да се смеете на глас.

 

Здраве:

Лято в града - Докато чакате така жадуваната почивка или вече с носталгия си спомняте за нея, насладете се на престоя си в градски условия. Coiffure Beauty ще ви насочи как.

 

Очаквайте гала спектакъла Alive Again по повод Четвъртите годишни награди на списание Coiffure Beauty - 20 септември 2010, Модерен театър.

 

 

От 29.07.2010

Източник: списание за прически Coiffure Beauty